Blauwgroene speelplaatsen

Klimaatspeelplaatsen, groene speelplaatsen, blauwgroene speelplaatsen, wereldpleinen, natuurspeelplaatsen… Veel termen voor wat altijd neerkomt op een krachtige en natuurrijke speel- en leeromgeving voor kinderen en jongeren.

Aquafin en Vlario lanceren hun initiatief blauwgroenvlaanderen.be/scholen/ en roepen hierbij de hulp van BLES in.

Wil je met je school een blauwgroen schoolplein aanleggen?
Op de website van Blauwgroen Vlaanderen vind je een stappenplan met veel ideeën hoe je dit het beste kunt aanpakken.

AQUAFIN GEEFT 10 VLAAMSE SCHOLEN EEN DUWTJE IN DE RUG

Nog geen concreet plan maar wel veel goesting en draagvlak om van de speelplaats een blauwgroene speel- en leerruimte te maken? Maak kans op een gratis starttraject met  BLES. Wij zetten jou op weg door middel van workshops en een plan van aanpak op maat van jouw school.

MEEDOEN?

Motiveer waarom jouw school zo’n starttraject nodig heeft en mail dit tegen uiterlijk 30 april 2021 naar blauwgroenvlaanderen@aquafin.be. Aquafin en BLES selecteren de winnaars op basis van het omschreven draagvlak en de motivatie.

%d bloggers liken dit: